Privatlivspolitik

Privatlivspolitikken er gældende pr. 16. maj 2018

 

Cookies

Når du besøger ITLogics websteder vil du ikke modtage cookies, hverken fra os eller fra tredjepart.

 

Annoncering

Når du besøger ITLogics websteder vil du ikke modtage annoncering, hverken fra os eller fra tredjepart.

 

Dine personoplysninger

Som leverandør er vores vigtigste sikkerhedsopgave at passe godt på al data, der overlades til os, og sørge for at vi til enhver tid lever op til sikkerhedskravene fra vores kunder. Men vi passer ikke kun godt på dine data – vi passer lige så godt på de personoplysninger, som vi indsamler om dig, når du bliver kunde hos os. I det følgende er en beskrivelse af ITLogics privatlivspolitik med oplysninger om, hvilke typer af personoplysninger vi indsamler, hvornår det sker, og hvordan vi behandler dine personoplysninger.

Når du indgår en aftale med ITLogic eller benytter vores hjemmeside www.itlogic.dk accepterer du, at ITLogic behandler dine personoplysninger i henhold til gældende lovgivning om beskyttelse af personoplysninger og denne Privatlivspolitik. Ledelsen og relevant personale hos ITLogic har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige for personoplysninger, der indsamles i forbindelse med et salg af produkter og services eller brug af hjemmesiden www.itlogic.dk, er ITLogic – Kildevældsgade 47 – 2100 København Ø – CVR-nummer 26 35 26 81.

 

Hvad er personoplysninger?

Begrebet personoplysninger dækker over alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger.

 

Hvilke personoplysninger indsamler vi?

Hvis du ønsker at købe og modtage produkter eller services fra ITLogic, har vi brug for at indsamle visse personoplysninger for at kunne gennemføre at kunne tilbyde dig vores services. De oplysninger vi indsamler vil aldrig, udover navn på kontaktperson, indeholde private oplysninger om dig.

Det er valgfrit om du ønsker at afgive personoplysninger til os. Når du bliver bedt om at angive en række persondata, har du mulighed for at afvise dette. Vælger du ikke at give os data, som er nødvendige for at kunne tilbyde et produkt eller en serviceydelse, vil du muligvis ikke kunne modtage det pågældende produkt eller den pågældende service.

ITLogic indsamler og behandler dine personoplysninger, når du ved personligt fremmøde, telefonisk eller på vores hjemmeside foretager dig følgende:

 • Gennemfører et køb af vores produkter eller bestiller en af vores services
 • Opretter en kundekonto
 • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
 • Sender os spørgsmål

Hvis du starter en ordre hos ITLogic, som ikke gennemføres, sletter vi de oplysninger, vi har lagret på dig, efter 30 dage.

Køber du et produkt hos ITLogic, indsamler vi følgende data:

 • Navn (kontaktperson hos firma)
 • Land (firma)
 • Navn (firma)
 • Adresse (firma)
 • Telefonnummer (kontaktperson hos firma)
 • E-mail (kontaktperson for firma)
 • E-mail (firma fakturering)
 • Faktureringsreferencer (firma)
 • CVR-nummer

 

Hvad bruger vi dine personoplysninger til?

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og firmaoplysninger indhenter vi for at kunne levere det produkt eller de serviceydelser, som du har købt hos os. Din e-mailadresse og telefonnummer indhenter vi for at kunne være i dialog med dig i forbindelse med support, udvikling, test og fejlrettelser.

Faktureringsoplysninger indhenter vi for at kunne afregne korrekt med dig med de af dig ønskede referencer på faktura, samt at sende faktura direkte til der, hvor du ønsker det.

Hvis du under en registreringsproces eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi dine kontaktoplysninger for at kunne tilbyde dig en effektiv kundeservice og support. Hvis du f.eks. har spørgsmål til os, bruger vi dine kontaktoplysninger til at identificere din kundekonto hos os. Her vil det i nogle tilfælde være nødvendigt, at du legitimerer dig med din adgangskode, så vi er sikre på, at du har de nødvendige rettigheder til produktet. Vi bruger indsamlede data til at kommunikere med dig. Vi kan f.eks. kontakte dig via telefon, e-mail eller på andre måder for at drøfte forholdene omkring dine produkter/løsninger, oplyse dig om at et abonnement ophører, bede dig om at lave en handling for at holde din konto åben el.lign.

Hvis du under en registreringsproces eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Vi bruger dine data til at analysere tendenser, administrere eller optimere tilbuddene, samt at overvåge brugen af vores hjemmeside.

Vi opbevarer dine personoplysninger på vores egne servere, som er placeret fysisk på vores firmaadresse beliggende i Danmark.

 

Hvem deler vi personoplysninger med?

Vi vil aldrig sælge dine personoplysninger til en tredjepart.

Vi vil aldrig dele dine personoplysninger med en tredjepart, med mindre dette er absolut nødvendigt og at der på forhånd er indhentet samtykke hertil fra dig.

 

Tracking:

Vi benytter ingen form for tracking.

 

Betaling:

Vi gør kun brug af faktura.

 

Hosting:

ITLogic benytter webhotel til vores websteder samt til vores e-mail. Webhotel og e-mail er p.t. placeret hos Surftown A/S.

Derudover har vi en række underdatabehandlere. Se hvem vi bruger som underdatabehandlere under compliance

 

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

 • At få adgang til og få rettet/ændret dine personoplysninger
 • At få slettet personoplysninger

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Vi gemmer ikke andre oplysninger på dig, end dem som er nævnt i dette dokument.

Ønsker du at blive slettet skal du kontakte vores support – support@itlogic.dk